Κυριακή 5 Απριλίου 2020

Χαρούμενο γεύμα!

Παίζουμε!
Σχεδιάζουμε με το φαγητό μας.

 λιοντάρι


 ψαράκια


 δέντρο

 
 κάμπια


 βάρκα


Άλειμμα σοκολάτας με ταχίνι 
κλικ! 


  • 150 γρ. ταχίνι
  • 50 γρ. μέλι
  • 40 γρ. σουσαμέλαιο
  • 50 γρ. κουβερτούρα 60%-70% κακάο, λιωμένη σε μπεν μαρί
  • 50 γρ. βούτυρο αγελάδας, μαλακό
 Ανακατεύουμε το ταχίνι με το μέλι και το σουσαμέλαιο. Προσθέτουμε τη λιωμένη κουβερτούρα και στο τέλος το βούτυρο. Διατηρούμε το άλειμμα σε ένα βάζο στο ψυγείο, αλλά πριν αλείψουμε στο ψωμί μας θα πρέπει να το αφήσουμε να μαλακώσει σε θερμοκρασία δωματίου.

Στέλλιος Παρλιάρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου